Tuin laten ontwerpen

Tuin aanleggen - Specialist Noord-Holland

Een tuin is de plek waar je lekker wilt kunnen genieten na een drukke dag. Bent u ontevreden over uw huidige tuin? Ga voor een compleet nieuwe tuinaanleg of tuinrenovatie, professioneel aanpakken door Hoveniersbedrijf Quaars. Wij kijken samen met u naar het totaalplaatje voor de tuinaanleg of tuinrenovatie. Onze specialisten zorgen met hun kennis en expertise ervoor dat er een droomtuin gerealiseerd wordt. Onze hoveniers kunnen een tuinontwerp maken en u voorzien van waardevolle adviezen voor de tuinaanleg. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp starten we met de aanleg.

Tuin laten aanleggen door specialisten

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of de huidige tuin veranderen? Hoveniersbedrijf Quaars regelt de tuinaanleg. Waarschijnlijk heeft u al een beeld in uw hoofd van uw ideale tuin, maar beschikt u niet over de kennis en kunde om een ontwerp te maken en de tuin aan te leggen. Dit vraagt namelijk om veel denk- en meetwerk. Tijdens het maken van het tuinontwerp kunt aangeven wat u belangrijk vindt in een tuin, zodat u een tuin krijgt die bij u past. Aan de hand van onze kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en komen wat met suggesties. Op deze manier kun je samen met onze specialisten uw droomtuin verwezenlijken.

0
Voltooide projecten
0
Voltooide projecten
0
Voltooide projecten

Uw tuin laten renoveren

Wil u geen nieuwe tuin laten aanleggen, maar de huidige tuin een opknapbeurt geven? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van uw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt uw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden.

 

Wat zijn de kosten van tuinaanleg?

Wat tuinaanleg of renoveren van een tuin kost verschilt per situatie. Dit hangt onder andere af van de materialen, het aantal werkuren dat nodig is om de tuin te realiseren en eventuele extra’s. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een beeld schetsen en een offerte voor u maken.

Contact opnemen