Schutting laten plaatsen

Schutting plaatsen in de tuin

Er bestaan veel verschillende soorten schuttingen, maar de meest voorkomende is de combinatie van hout en beton. Bij deze schuttingen wordt gebruik gemaakt van betonpalen en -platen met daartussenin een houten scherm. Door deze opbouw blijft het houten scherm vrij van contact met de aarde, waardoor de levensduur van de schutting wordt verlengd. Het leuke aan schuttingen is dat je de keuze hebt uit diverse materialen. 

Kies uit verschillende soorten schuttingen

Wanneer je van plan bent om een schutting in je tuin te laten plaatsen, heb je de keuze uit verschillende soorten opbouw. Hieronder hebben wij ze voor je op een rij gezet:

  • Geïmpregneerde houten palen met een houten scherm tussen de palen
  • Hardhouten palen met een houten scherm tussen de palen
  • Betonpalen met een houten scherm tussen de palen
  • Betonpalen met een betonnen onderplaat en een houten scherm tussen de palen
  • Hardhouten palen bekleed met planken aan beide zijden
  • Betonpalen met een betonnen onderplaat, bekleed met planken aan beide zijden
0
Voltooide projecten
0
Voltooide projecten
0
Voltooide projecten

Keuze uit diverse palen voor de schutting

Bij Hoveniersbedrijf Quaars heb je een ruime keuze uit diverse soorten palen en schuttingen voor in je tuin. Welke paal het beste past bij jouw schutting is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de onderplaat, de hoogte en het type scherm dat je wilt gebruiken. Onze voorkeur gaat bijna altijd uit naar een gladgepolijste paal met een diamanten kop vanwege de mooie uitstraling en goede prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, zoals grijs, antraciet of gecoat. Antraciet is de meest voorkomende kleur. De paal is voorzien van een sleuf waarin we de onderplaat bevestigen, zodat het houten scherm altijd los staat van de grond en de levensduur verlengd wordt. Welke paal we precies kiezen voor jouw schutting hangt af van jouw specifieke wensen en keuzes voor onderplaten, paalkleur en schermtype. Ons deskundige team selecteert vervolgens de juiste paal met bijbehorende sleuf voor de door jou gekozen onderplaten en schermen.

Soorten betonnen onderplaten

Er zijn talloze opties als het gaat om onderplaten voor je schutting. Bij Hoveniersbedrijf Quaars bieden we onderplaten in verschillende maten, motieven en kleuren aan. Je kunt bij ons kiezen uit drie kleuren, namelijk grijs, antraciet en gecoat. Afhankelijk van je persoonlijke smaak en het uiterlijk van je tuin, kun je kiezen uit verschillende motieven, waaronder enkele gladde platen, dubbele gladde platen, rotsmotief, Romeins motief, rabathout motief, leisteenmotief, nostalgiemotief en blokhutprofiel. Zo vind je altijd een onderplaat die perfect bij jouw schutting past en die de uitstraling van je tuin versterkt.

Contact opnemen